ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

FÒRUM SOCIAL CATALÀ - FSCAT

Dies 11, 12 i 13 d'abril a la seu de Plaça Universitat de la UB Els propers 11, 12 i 13 d'abril se celebrarà a la seu de Plaça Universitat de la UB, la quarta edició del Fòrum Social Català-FSCat. El FSCat compta amb l'adhesió de més de 100 col·lectius, organitzacions, plataformes i moviments, que s'han donat cita en 72 espais diferents de treball.
FÒRUM SOCIAL CATALÀ - FSCAT

El Grup Impulsor del Parlament Ciutadà (GI-PMC) participarà en un dels tallers posant en marxa una metodologia innovadora, que permetrà recollir, en temps real, les principals aportacions sorgides als diferents espais.

L'aplicació d'aquesta metodologia comporta la utilització en ordinador portàtil o tablet d'una plantilla preparada pel GI-PMC que, amb la col·laboració de companys informàtics del Fòrum, estarà penjada a la xarxa perquè des de cada taller es pugui anar complimentant en temps real. L'èxit d'aquest procediment pot suposar escalar la proposta de metodologia a la futura edició del Fòrum Social Mundial.

Si t'interessa participar-hi, i pots incorporar-te a algun dels tallers que tindran lloc dissabte en una d'aquestes quatre franges horàries: 10-12h; 12-14h; 16-18h; 18-20h, escriu un correu de confirmació a revoltaigv@gmail.com.
 
Totes les persones interessades, podreu familiaritzar-vos amb la metodologia a utilitzar, a alguna de les sessions informatives que farem:
- dijous a les 18:15h, a NOVA (plaça Catalunya, 9, 5è 2a),
- divendres, a les 17h, a la seu de plaça Universitat de la UB
 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web