ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

QUÈ PASSA AL MÓN: NOUS ESCENARIS ENTRE RÚSSIA I LA UE

Dilluns 28 d'abril del 2014, a les 18:30h
QUÈ PASSA AL MÓN: NOUS ESCENARIS ENTRE RÚSSIA I LA UE

El Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB) i l'Associació Nacions Unides a Espanya (ANUE) organitzen conjuntament el proper dia 28 d'abril un debat sobre els interrogants que planteja la qüestió de Crimea després de la seva annexió a Rússia. Quin ha estat el procés que ha portat a aquesta situació? Ha estat legítim el referèndum? Quines conseqüències tindrà per a les futures relaciones de Ucraïna amb la UE i amb Rússia?

Totes aquestes qüestions i d’altres seran presentades i debatudes per Xavier Pons, catedràtic de dret internacional públic de la Universitat de Barcelona, i Carmen Claudín, investigadora sènior del CIDOB. Les intervencions seran moderades per Eduard Sagarra, president de l’ANUE.

El debat tindrà lloc a la Sala Maragall del CIDOB, al carrer Elisabets 12 (Barcelona). Assistència lliure amb places limitades, cal que us registreu a la web.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web