ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

XERRADA: IDENTIFICA ELS TEUS PUNTS FORTS I DÓNA VALOR AFEGIT AL TEU PERFIL PROFESSIONAL

Dimarts 29 d'abril a les 18h El contingut d'aquesta xerrada s'emmarca en el conjunt d'activitats que impulsem des del Col·legi per a la millora de l’ocupabilitat dels nostres col·legiats i col·legiades.
XERRADA: IDENTIFICA ELS TEUS PUNTS FORTS I DÓNA VALOR AFEGIT AL TEU PERFIL PROFESSIONAL

En el procés de cerca de feina és clau que siguem conscients de les nostres pròpies capacitats i habilitats, a través per exemple de la reflexió sobre aquelles situacions i assoliments que les avalen.

Tot això ens permetrà enriquir el nostre currículum vitae amb veritable valor afegit, saber contextualitzar els punts forts o competències i saber com defensar-los a les entrevistes amb fets concrets i, finalment, ser conscients de quines són els nostres capacitats i habilitats que hem adquirit al llarg de la nostra carrera professional que es poden transferir a altres posicions. En el marc de la sessió es realitzaran dinàmiques per tal d'identificar aquests punts.

La xerrada tindrà lloc el proper dimarts 29 d'abril a les 18h, anirà a càrrec de Carlos Polo i Miranda Wilkotz, d'Evoluciona_t. La sessió és gratuïta i exclusiva per a col·legiats, i les places són limitades. Podeu confirmar la vostra assistència enviant un correu electrònic a activitats@colpis.cat.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web