ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

EUROPA... DEL SOMNI A L'EXILI? CARA A CARA ALEATORI ENTRE CANDIDATS

Divendres 25 d'abril a les 19h En el marc de les eleccions Europees, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) organitzen un debat cara a cara entre les persones candidates per tal d'acostar Europa i les persones candidats als i les joves just un mes abans del 25 de maig.
EUROPA... DEL SOMNI A L'EXILI? CARA A CARA ALEATORI ENTRE CANDIDATS

L’acte tindrà lloc el 25 d’abril a les 19h al pati Manning (c/Montalegre, 7) i constarà d’una primera part en què les persones candidates hauran d’exposar la seva opinió sobre diferents temes triats aleatòriament  en forma de debats cara a cara. A l’acabar aquesta ronda de cara a cara, el públic es podrà adreçar als candidats i candidates. La finalització del debat donarà pas a un pica-pica amb música en directe on es podrà continuar parlant amb les persones candidates.

L’objectiu d’aquest acte no és fer una rèplica dels debats que ja es duran a terme en la campanya electoral, sinó que es pretén apropar la importància i les conseqüències de la política europea sobre la vida de les persones joves, i per fer-ho, es convida als candidats i candidates a exposar quin model d’Europa defensen i quines polítiques públiques s’haurien d’implementar a nivell europeu, en un format innovador i pròxim, que pretén assegurar la interacció amb les persones joves que hi assisteixin.

Aquest acte es portarà a terme en el marc de la campanya de foment de la participació jove a les eleccions europees portada a terme per la Lliga de Joves Votants (League of Young Voters).

Entrada lliure

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web