ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DIALOGUEM SOBRE EUROPA: ESPAI D'OPORTUNITATS PER A LA JOVENTUT

25 d'abril de 2014, a les 10h La sessió s'adreça a electes i tècnics municipals amb responsabilitats en la planificació, gestió i execució de les polítiques locals de joventut, així com als membres d'entitats juvenils i estudiosos de la realitat juvenil.
DIALOGUEM SOBRE EUROPA: ESPAI D'OPORTUNITATS PER A LA JOVENTUT

L'acte començarà a les 10h, amb una salutació institucional a càrrec de Mireia Solsona, diputada delegada d'Educació, Igualtat i Ciutadania i d'Antoni Reig, director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Seguidament hi haurà les ponències "La Unió Europea, una aposta que ens interessa", a càrrec d'Octavi de la Varga, Cap de l'Oficina d'Europa i Estratègia Internacional de la Diputació de Barcelona, i "Erasmus +, un programa amb capacitat transformadora", amb Sara Molins, de l'Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Finalment hi haurà un diàleg sobre Europa com a espai d'oportunitat per als joves, on es presentaran diverses experiències que s'han realitzat en l'àmbit local. El comiat anirà a càrrec de Montserrat Arboix, coordinadora en matèria d'Educació, Igualtat i Ciutadania.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web