ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LLIURAMENT DEL IV PREMI CATALUNYA DE SOCIOLOGIA

Dijous 8 de maig de 2014, a les 19:00. Palau Macaya L’Associació Catalana de Sociologia i el Col—legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, amb el suport de la Fundació - Obra Social “La Caixa”, us convidem a participar a l’acte del lliurament al Dr. Jordi Porta i Ribalta del IV Premi Catalunya de Sociologia en reconeixement a la seva trajectòria acadèmica i la seva contribució a la recerca sociològica a Catalunya.
LLIURAMENT DEL IV PREMI CATALUNYA DE SOCIOLOGIA

JORDI PORTA (Barcelona, 1936) és un filòsof i activista cultural. Llicenciat en filosofia per la Universitat de Barcelona, amplià els seus estudis a París, on era quan esclatà el fets de Maig. Fou professor ajudant a la Universitat de Barcelona (1970-71) i director de la Fundació Jaume Bofill (1972-2001), i en el període 2000-09 fou nomenat síndic de greuges de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat president d’Opinió Catalana, a més de membre del consell consultiu del Patronat Català pro Europa, de la junta de govern del Centre UNESCO de Catalunya (UNESCOCAT) i del patronat de la Fundació Consell de la Informació de Catalunya.

Cristià crític amb la jerarquia eclesiàstica, és coordinador de la Plataforma Cristianisme segle XXI i membre del consell assessor de l’Associació per a les Noves Bases de Manresa. L’any 2002 fou elegit president d’Òmnium Cultural, entitat que renovà profundament i de la qual reforçà la projecció en la societat catalana. Al març del 2010 fou rellevat en el càrrec per Muriel Casals. Al juny fou elegit president d’UNESCOCAT, i al gener de l’any 2011 fou nomenat president de la Fundació Enciclopèdia Catalana en substitució d'Agustí Montal i Costa. És autor dels llibres Anys de referència (1997), amb el qual guanyà el premi d’assaig de la Fundació Ramon Trias Fargas, i El català, o ara o mai (2005).

L'acte tindrà lloc el proper dia 8 de maig a les 19h a l'auditori del Palau Macaya (passeig de Sant Joan 108, Barcelona).

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web