ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

“HEALTH LITERACY AND SOCIAL JUSTICE"

Dimarts 29 d'abril a les 11h La 4a conferència del cicle ("Health literacy and social justice") tindrà lloc el proper dimarts 29 d'abril a les 11:00h, i anirà a càrrec de la professora de la School of Public Health de la Universitat de Harvard Rima Rudd.

El seminari “International Sociological Debates at the University of Barcelona (ISDUB)” es planteja com una activitat d’alta qualitat per afavorir el debat internacional entre científics socials, des de la perspectiva de la sociologia, disciplina clau per a comprendre els problemes i contribuir a la resolució dels conflictes de la nostra societat.

L'ISDUB és un espai de reflexió i debat a partir dels treballs de recerca que presentaran al llarg del curs sis destacats ponents i investigadors de prestigi internacional, en el context de projectes i línies de recerca en les que cooperen amb els grups de recerca de la UB que organitzen aquesta iniciativa. Es tracta d’una iniciativa de grups de recerca consolidats en sociologia de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, amb el suport de l’Associació Catalana de Sociologia (ACS-IEC) i del Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS).

Les sessions es celebren a l’Aula Magna (Edifici Facultat d’Economia) en dimecres de 17 a 19h, entre octubre de 2013 i maig de 2014, amb ponències internacionals, prèviament presentades i contextualitzades pels investigadors de referència de la UB amb qui col•laboren. El seminari es realitza en llengua anglesa. Les sessions són en anglès, gravades a UBTV i es poden visionar junt amb materials de suport (textos escrits o d’acompanyament a les presentacions) facilitats pels ponents a través d’aquest web.

Les sessions són obertes. S’adrecen en particular a estudiants de grau, llicenciatura, màster i doctorat, investigadors i docents, antics alumnes de la UB (Alumni UB), socis de l’ACS i de COLPIS.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web