ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI S'ADHEREIX A LA DECLARACIÓ DEL DIA D'EUROPA

Com cada any, el Col·legi s'adhereix a la Declaració del Dia d'Europa impulsada pel Consell Català del Moviment Europeu.
EL COL·LEGI S'ADHEREIX A LA DECLARACIÓ DEL DIA D'EUROPA

Enguany, la commemoració del Dia d'Europa (9 de maig) coincidirà amb l'inici de la campanya de les eleccions al Parlament Europeu. En aquest sentit, el Consell Català del Moviment Europeu vol aprofitar l'avinentesa per fer una crida a la ciutadania a participar en les eleccions del proper 25 de maig, posant l'èmfasi sobretot en l'elecció del president de la Comissió entre els candidats, prevista pel Tractat de Lisboa.

"Això donarà al nou President, representant de la majoritària, una força política que cap president ha tingut mai fins ara; força per coordinar realment als comissaris i per plantar cara al Consell. Això significa la possibilitat d’una inflexió en totes les polítiques comunitàries, des de l’economia a les relacions exteriors", conclou el manifest.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web