ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

BALANÇ DELS RESULTATS DE LES ELECCIONS AL PARLAMENT EUROPEU 2014

Dimecres 4 de juny de 2014 a les 17:30h El Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya organitza, conjuntament amb el CIDOB, l’ICPS i l’Oficina d’informació del Parlament Europeu a Barcelona, un debat postelectoral per tal de reflexionar amb experts en assumptes europeus sobre els resultats de les eleccions del 25 de maig.
BALANÇ DELS RESULTATS DE LES ELECCIONS AL PARLAMENT EUROPEU 2014

El debat començarà amb la presentació per part de Maite Calvo, cap de l’Oficina d’informació del Parlament Europeu a Barcelona, i Jordi Bacaria, director del CIDOB.

La primera taula rodona serà sobre els resultats de les eleccions tant a nivell europeu com estatal, i tindrà com a participants Cesáreo Rodríguez-Aguilera de Prat, catedràtic de Ciència Política a la UB, i Martí Anglada, excorresponsal de TV3 a Alemanya, i serà moderat per Joan Marcet, director de l’ICPS.

La segona taula rodona, moderada per la degana del COLPIS Anna Parés, analitzarà els efectes per a la futura governança de la UE amb el politòleg Albert Aixalà, la doctora en Ciència Política per la UAB Gemma Ubasart i la investigadora principal en temes europeus del CIDOB Elina Viilup.

El debat tindrà lloc el dia 4 de juny de 2014 a la seu de les Institucions Europees a Barcelona (Passeig de Gràcia 90, 1r pis).

INSCRIPCIONS TANCADES

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web