ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

XERRADA: LA MARCA PERSONAL PER DONAR-SE A CONÈIXER I OBTENIR CONTACTES

Dimecres 28 de maig, 18.00h El proper 28 de maig tindrà lloc una xerrada emmarcada en les accions de millora de l’ocupabilitat sobre la definició de la marca personal i l’ampliació i dinamització de les xarxes de contactes professionals.
XERRADA: LA MARCA PERSONAL PER DONAR-SE A CONÈIXER I OBTENIR  CONTACTES

La complexitat de l’actual mercat de treball i la dificultat per diferenciar-se d’altres professionals amb competències similars a les nostres, fa imprescindible que abans de plantejar la recerca activa de feina siguem capaços de potenciar el nostre perfil professional, promocionar els nostres punts forts i comunicar el valor diferencial que tenim respecte els altres. Tot aquest procés és el que intervé en el desenvolupament de la marca personal i que per tant, permet aproximar-nos de manera més eficaç a diferents tipus de xarxes professionals.

Aquesta xerrada, en aquest sentit, abordarà els elements més importants a tenir en compte a l’hora de definir la marca personal, i facilitarà estratègies que permetin posicionar-la i fer-la visible en les xarxes de contactes de l’àmbit professional en el qual ens volem promocionar-nos.

La sessió anirà a càrrec de Rosaura Alastruey, que és una reconeguda experta en networking professional i dinamitza diferents espais de trobada entre professionals de sectors diversos, i es realitzarà el proper dimecres 27 de maig a les 18:00 hores.

Aquesta activitat va destinada exclusivament als nostres col·legiats. Per assistir cal confirmar la vostra assistència al correu activitats@colpis.cat.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web