ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: ELABORACIÓ DE PRESSUPOSTOS PER A PROJECTES

Últimes places disponibles El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya posa en marxa aquest curs per facilitar algunes de les eines més importants tant per disposar de criteris per a calcular preus, com per a l'elaboració de pressupostos i la seva gestió. També s'introduiran algunes estratègies per presentar-ho i negociar-ho amb el client.
CURS: ELABORACIÓ DE PRESSUPOSTOS PER A PROJECTES

El càlcul del pressupost d’un projecte ha de respondre a uns criteris que serviran per determinar el preu de les diferents tasques i activitats que s’incloguin. Per fer-ho, cal tenir en compte una sèrie d’elements relacionats amb el tipus de projecte que es porta a terme, el tipus de client i els marges que en volem obtenir, entre d’altres.

El curs serà impartit per Glòria Sánchez, consultora a Xarxa Consultors. Les classes es realitzaran del 2 al 30 de juny de 2014, els dilluns de 18:00h a 21:00h a la seu del Col·legi (Roger de Llúria 155, entresòl 1a).


BONIFICA LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI

Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web