ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

MILLOREM EL SERVEI D'ORIENTACIÓ LABORAL

El Col·legi i la Fundació Obra Social “la Caixa” han signat un conveni per afavorir la recerca de feina i l’assessorament de col·legiats i col·legiades que permetrà potenciar els serveis i accions que s’han desenvolupat fins al moment. En el cas de les orientacions laborals, aquest servei ja ha anat funcionant en els darrers dos anys, durant els quals es van oferir fins a cinquanta-set orientacions.
MILLOREM EL SERVEI D'ORIENTACIÓ LABORAL

La novetat més important és el fet que, a partir d'ara, les sessions d’orientació aniran a càrrec d'altres col·legiats i col·legiades amb àmplia trajectòria professional i coneixedors de les tendències en els diversos sectors d'activitat en els quals treballen els sociòlegs, la qual cosa facilitarà l'intercanvi d'experiències i facilitarà l'enfortiment de la xarxa de col·legiats i col·legiades, permetent generar sinèrgies tant en el camp de la millora de l’ocupabilitat com també en d’altres tipus.

Així doncs, les sessions individuals giraran a l’entorn de les següents qüestions:

  • Situació general de l’àmbit d’activitat: tipus d’organitzacions que hi treballen (públiques, privades, tercer sector), tendències, grau de demanda d’ocupació, perfils més sol·licitats, oportunitats a mig i llarg termini, etc.
  • Competències professionals requerides segons perfil: generals, específiques, transversals, habilitats, actituds, etc.
  • Recursos i instruments per estar en contacte amb organitzacions i persones expertes en la matèria: seguiment d’ofertes laborals, xarxes socials, punts de trobada professional, altres fons d’informació per estar al dia de les novetats del sector.


Les persones interessades en tenir una sessió d’orientació individual hauran de fer arribar la fitxa/sol·licitud (adjunta a aquesta notícia) i el seu currículum a formacio@colpis.cat. Una vegada analitzada la informació, s’indicarà el dia, hora i persona assignada per a l’orientació. A la finalització del trimestre en curs, es realitzarà una segona trobada entre les persones assessorades de la mateixa àrea d’especialització per fer una valoració conjunta del servei rebut, i compartir la seva experiència en el procés de recerca o millora de feina.

Aquest servei és exclusiu per a col·legiats i col·legiades.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web