ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

INFORMA'T SOBRE LES NOSTRES CONFERÈNCIES AL BIZ BARCELONA

4 i 5 de juny Enguany el Saló celebra la seva quarta edició i, com ja vam fer l'any anterior, el Col·legi ha organitzat dues conferències que tindran lloc els dies 4 i 5 de juny.
INFORMA'T SOBRE LES NOSTRES CONFERÈNCIES AL BIZ BARCELONA

Així, les conferències organitzades en aquesta edició són...

EL QUE HAS DE SABER DEL MERCAT ABANS D'INICIAR UN NEGOCI
4 de juny | 14h | Ubicació S6 - Palau de Congressos

L'objectiu de la sessió és proporcionar directrius per dur a terme investigacions comercials i obtenir dades que permetin oferir o millorar productes i serveis adaptats a les necessitats de les persones. Anirà a càrrec de la professora de la UB Maria Lluïsa Solé Moro


TÈCNIQUES INNOVADORES PER DETECTAR TENDÈNCIES I NOVES NECESSITATS
5 de juny | 15.00h | Ubicació S5 - Palau de Congressos

La conferència se centrarà en la importància de l'anàlisi de les tendències de consum a través de l'estudi del comportament dels usuaris, incloent-los en els processos d'innovació. Serà presentada per Emma Piveta, sociòloga.


EL SALÓ

BizBarcelona concentrarà un gran nombre d'emprenedors i empresaris, amb la previsió de rebre 12.000 visitants, entorn de diferents espais d'assessorament, networking i inspiració, amb més de 150 conferències, tallers i espais d'assessorament, dissenyats en funció del cicle de vida d'un projecte empresarial: creació, creixement i transformació. L'objectiu és ajudar-los a accelerar l'engegada de nous negocis i a impulsar el creixement de pimes ja existents.

En aquesta edició Bizbarcelona estructurarà els seus continguts entorn de sis grans blocs temàtics: Solucions e-commerce (Bizecommerce): mercat de finançament, àrea exportació (Bizexporta), àrea de franquícies (Bizfranquicias & Retail), assessorament empresarial, networking i cooperació La trobada se celebrarà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web