ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU TALLER D'ETNOGRAFIA VISUAL

Inscripcions obertes fins el dimecres 11 de juny ¿Com podem explicar les pautes de comunicació i acció del treball en equip? Com fer etnografia amb instruments audiovisuals i en entorns professionals?
NOU TALLER D'ETNOGRAFIA VISUAL

Per comprendre la manera de funcionar d'una institució, com una escola, una associació de veïns, o una família trobem una gran multitud de factors i raons que hauríem de tenir en compte.

Aquesta activitat va destinada especialment a personal tècnic d'investigació social aplicada a equips de treball i a estudiants interessants en investigació social qualitativa, com també a qualsevol persona interessada en l'anàlisi de materials audiovisuals. L'objectiu és desenvolupar una pràctica concreta amb mètodes etnogràfics visuals a través d'exemples extrets de l'entorn artístic, de l'esport i hospitalari.

El curs anirà a càrrec de Dafne Muntanyola, sociòloga i professora del departament de sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i es realitzarà els dies 13, 18 i 20 de juny a la Facultat d'Economia i Empresa de la UB.

Les inscripcions estaran obertes fins al proper dimecres 11 de juny.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web