ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

LA IDEA D'EUROPA: LA DIMENSIÓ POLÍTICA I ECONÒMICA DE LA CRISI

Dilluns 2 de juny a les 19h, al CCCB La conversa versarà sobre les conseqüències de l'augment de la xenofòbia i de l'extrema dreta al continent, on també parlaran de la dimensió política de la crisi i de les desigualtats que crea el nou capitalisme.
LA IDEA D'EUROPA: LA DIMENSIÓ POLÍTICA I ECONÒMICA DE LA CRISI

La xerrada tindrà com a ponents...

Michel Wieviorka
(París, 1946) considera que la crisis ha fet aparèixer els límits dels estats europeus i la idea d’Europa en front al capitalisme dels mercats financers, fet que demostra una profunda degradació dels sistemes polítics. La seva línea de recerca ha incidit en nocions de conflicte com el terrorisme i la violència en el marc social, incloent el racisme, la pluriculturalitat i els moviments socials i les seves repercussions.

Nancy Fraser (Baltimore, 1947) ha reflexionat sobre la concepció de la justícia a escala global i la interacció del cosmopolitisme amb la política indentitària, el neoliberalisme i l’estat del benestar. Fraser percep la globalització com un espai amb buits legals que afecta a la teoria social en la mesura que l’esfera pública nacional esdevé insuficient per a copsar canvis que, cada vegada més, s’orienten a una perspectiva transnacional.

Entrades anticipades. El preu de l'entrada a l'acte és de 3€, si bé és gratuït per a amics del CCCB, aturats i menors de 12 anys.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web