ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

IV CONGRÉS INTERNACIONAL DE CONFLICTOLOGIA I PAU

Inscripcions obertes El VII Congrés Internacional de Conflictologia i Pau, organitzat pel Campus per la Pau de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), reunirà molts dels experts de la resolució de conflictes d'arreu del món amb l'objectiu de ser un espai de trobada i d'intercanvi d'experiències per a professionals i especialistes que treballen a favor de la pau, la justícia, la gestió dels conflictes, la mediació, la facilitació, l'arbitratge i la conciliació.
IV CONGRÉS INTERNACIONAL DE CONFLICTOLOGIA I PAU

Si estàs relacionat professionalment o personalment amb els àmbits de la resolució de conflictes i de la pau, no et pots perdre la setena edició del Congrés Internacional de Conflictologia i Pau, organitzat pel Campus per la Pau de la Universitat Oberta de Catalunya. La cita tindrà lloc els dies 2 i 3 d’octubre de 2014, a l’EspaiCaixa Palau Macaya de Barcelona.

Seran dues jornades per a compartir experiències amb diversos referents internacionals dins l’àmbit i amb els especialistes més destacats de la resolució dels conflictes violents i armats. Així, es comptarà amb la presència de Willy Fegan-Wyle, representant d’UNITAR, explicarà com són les operacions de pau dutes a terme pels soldats de les Nacions Unides. També es debatrà sobre la capacitat de l’esport per a resoldre i crear conflictes, i s'analitzarà com es pot reduir el cost dels conflictes a les empreses, i també es comentaran els últims avanços en recerca, entre moltes altres activitats.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web