ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

NOVA GESTIÓ DEL TEMPS EN LA VIDA QUOTIDIANA

Dimecres 18 de juny, a les 18h El cicle de converses ‘Diàlegs DDiPAS’ –iniciat l’octubre de 2012— vol oferir un espai de debat al voltant de la situació de les dones al mercat laboral, els factors que la determinen i els aspectes a treballar per millorar-la.
NOVA GESTIÓ DEL TEMPS EN LA VIDA QUOTIDIANA

La xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) organitza el 3r Diàleg DDiPAS: ‘Equitat i qualitat de vida: nova gestió del temps en la vida quotidiana’.

L'acte tindrà lloc el proper dimecres 18 de juny a les 18 hores al Palau Macayade l’Obra Social “la Caixa (Passeig de Sant Joan 108, Barcelona). Comptarà amb la participació de Fabian Mohedano, promotor de la iniciativa ‘Ara és l’hora’ per la reforma horària; Elena Sintes, sociòloga especialista en usos del temps i condicions de vida de la població; i Inmaculada Pinar, codirectora de la Fundació Joia i membre de la xarxa DDiPAS.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web