ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CICLE "QUÈ PASSA AL MÓN?" EGIPTE DESPRÉS DE LES ELECCIONS

Dilluns 16 de juny, a les 18:30h al CIDOB Les eleccions a Egipte han tingut un caràcter marcadament plebiscitari i els egipcis han estat cridats a les urnes per escollir un nou president, però també per donar legitimitat al nou sistema sorgit del cop militar del 3 de juliol que va posar fi al govern dels Germans Musulmans.
CICLE

En aquest sentit, el CIDOB, l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i el Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya uneixen esforços per interpretar els resultats a partir de dos variables: el nivell de suport al nou president, i el grau d’abstenció i les seves causes. També s’avaluarà si aquests resultats aprofundeixen la fractura social, si el govern es veurà capaç d’afrontar els reptes econòmics majúsculs del país i si tindran un impacte en la política exterior tant pel que fa les relacions amb els Estats Units com amb els països de l’Orient Mitjà.

La sessió serà moderada per Eduard Soler i Lecha, coordinador de recerca a CIDOB; i comptarà amb la participació de Lurdes Vidal, responsable de l’Àrea de Món Àrab i Mediterrani a l’IEMed i redactora en cap de la revista afkar/ideas; i Marc Almodóvar, periodista amb una dilatada experiència a Egipte, autor del llibre "Egipte rere la barricada" i que ha seguit sobre el terreny aquestes eleccions.

L'acte tindrà lloc a la seu del CIDOB el proper dilluns 16 de juny a les 18.30h. L'acte serà en català. Assistència lliure, però inscripció obligatòria.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web