ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CAPITALISME V. DEMOCRÀCIA

Dijous 26 de juny a l'Oficina Antifrau Presentació del llibre "Capitalisme v. Democràcia, els diners a la política i la constitució del mercat lliure", de Timothy K. Kuhner. La presentació anirà a càrrec de Juli Ponce, catedràtic de dreta administratiu a la Universitat de Barcelona.
CAPITALISME V. DEMOCRÀCIA

L'obra explora la corrupció de la democràcia liberal als EUA. Entre les causes, en opinió de l'autor, hi ha l'elevat cost de les campanyes elctorals, la correlativa influència de les elits econòmiques en la política i la complicitat del Tribunal Suprem com a veritable arquitecte de la plutocràcia existent. La solució proposada passa pel canvi constitucional per a restablir els drets de la ciutadania enfront el domini de les corporacions privades.

Kuhner és professor a la Georgia State University, expert en teoria constitucional i especialista en el finançament dels partits polítics i en les relacions entre el mercat i l'estat. Compta amb un bon coneixement de la realitat espanyola, forjat durant tres anys com a professor a la Universitat de Navarra.

L'acte de presentació tindrà lloc el proper dijous 26 de juny a les 18:00h a la Oficina Antifrau de Catalunya (c/ Ribes, número 3). Cal confirmar assistència a relacionsinstitucionals@antifrau.cat. La presentació i el debat seran en castellà.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web