ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONFERÈNCIA DE JOHN LEE ANDERSON SOBRE ECOLOGIA POLÍTICA

Dimecres 2 a les 19h, Col·legi de Periodistes L'acte tindrà lloc el proper dimecres 2 de juliol de 19h a 21h a la sala d'actes del Col•legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10). L'entrada és oberta i gratuïta, tot i que la sessió està limitada a l'aforament de la sala i s'omplirà per ordre d'arribada fins a exhaurir localitats.
CONFERÈNCIA DE JOHN LEE ANDERSON SOBRE ECOLOGIA POLÍTICA

Jon Lee Anderson, escriptor de plantilla de la revista The New Yorker recentment guardonat amb el premi Terenci Moix 2013, és periodista americà especialitzat en l’Amèrica Llatina i en conflictes bèl•lics. El proper 2 de juliol impartirà una conferència pública on parlarà de la seva trajectòria i vida com a periodista, emfatitzant quines habilitats i tècniques es requereixen per expressar problemes sociopolítics per la premsa escrita generalista. La benvinguda serà a càrrec de Marc Vidal, Vice-degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya i seguidament hi haurà una introducció de la xerrada per part del coordinador de la xarxa Giorgos Kallis, professor ICREA a l’ICTA-UAB.

Anderson, periodista que col•labora amb nombrosos mitjans internacionals, ha escrit sobre zones d’arreu del món en conflicte com l’Irak, Afganistan, Líbia, Libèria, Síria o Somàlia. Ha cobert països com Ucraïna, Haití, el Brasil o Angola i ha escrit perfils biogràfics de líders polítics que inclouen Hugo Chavez, Fidel Castro i el General Augusto Pinochet entre d’altres. És autor de diversos llibres, per exemple: Che Guevara. Una Vida Revolucionària; La Tumba del León; Guerrillas: Viajes en el mundo insurgente; i la Caída de Bagdad.

L’acte l’organitza l’IInstitut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB en el marc del projecte europeu del 7è PM Xarxa Europea d’Ecologia Política amb el suport del Col•legi de Periodistes de Catalunya. És un dels esdeveniments públics organitzats pel curs ENTITLE dedicat a Habilitats Efectives de Comunicació (30 de juny – 4 de juliol, Edifici ICTA-ICP del Campus de la UAB). Les principals sessions del curs estan restringides als investigadors en formació de la xarxa i a un petit número d’estudiants de doctorat externs. Tanmateix, el programa i posteriorment accés lliure als materials i continguts audiovisuals de les sessions estarà disponible al web del projecte:

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web