ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TREBALLAR O ESTUDIAR A L'ESTRANGER: OPORTUNITATS PER A POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS

Dijous 3 de juliol, a les 18h Aquesta xerrada està emmarcada en el programa de millora de l’ocupabilitat que ofereix el Col·legi amb el suport de l’Obra Social La Caixa.
TREBALLAR O ESTUDIAR A L'ESTRANGER: OPORTUNITATS PER A POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS

La feina o l’ampliació d’estudis a l’estranger han esdevingut en els darrers anys vies de millora de l’ocupabilitat dels professionals en adquirir coneixements i experiència en un entorn internacional i divers.

Tanmateix, abans de prendre la decisió de marxar i escollir una destinació és important conèixer quines són les oportunitats dels perfils professional de politòlegs i sociòlegs, així com el mercat de treball del país al qual es vol marxar i els programes finançats pels diferents ens que faciliten i promouen la mobilitat internacional.

La xerrada que oferirem tindrà com a objectiu donar a conèixer les diferents opcions de què disposen les nostres professions de treballar i d’estudiar a l’estranger a través de programes finançats per universitats, fons europeus i internacionals, i fons privats (fundacions, obres socials, etc.).

La sessió tindrà lloc el dijous 3 de juliol a les 18 hores i anirà a càrrec de Sara Molins (politòloga i tècnica de Relacions Internacionals i Cooperació de l’Agència Catalana de la Joventut) i Dolors Sales (sociòloga i tècnica de Treball Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona).
 
Per assistir cal confirmar l’assistència a activitats@colpis.cat.
Activitat exclusiva per a col·legiats i col·legiades.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web