ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LA INTERCOL·LEGIAL ATORGA AL SEU PREMI ANUAL A NÚRIA DE GISPERT

Per la seva trajectòria i la defensa dels col·legis professionals El president de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona (CAB), Oriol Rusca, ha estat l’encarregat de lliurar-li aquest guardó en el marc d'un acte que ha comptat amb la presència de Germà Gordó, conseller de Justícia.
LA INTERCOL·LEGIAL ATORGA AL SEU PREMI ANUAL A NÚRIA DE GISPERT

La Intercol·legial ha lliurat, a la seu del Col·legi d’Advocats de Barcelona, la segona edició del seu premi a Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya, en reconeixement a la seva trajectòria professional i al seu compromís en la defensa dels col·legis professionals. La Intercol·legial va instituir aquest premi el 2013 per guardonar persones i entitats que s’hagin distingit per la seva reivindicació del paper social dels col·legis, arran del moment decisiu que viuen aquestes corporacions.

De Gispert ha expressat el seu agraïment a la Intercol·legial pel reconeixement a la seva trajectòria professional com a jurista i ha afirmat que “el Parlament i també el Govern català són molts conscients de les funcions essencials que realitzen els col·legis professionals”. També s’ha compromès a continuar defensant la necessitat de la seva existència en benefici de la ciutadania.

En la primera edició d’aquest premi la Intercol·legial va distingir a l’advocat Miquel Roca i al periodista Jordi Basté per la seva defensa de les professions col·legiades.


Què és l’Associació Intercol·legial?
L’Associació Intercol·legial, que representa més de 100 col·legis professionals amb més de 200.000 col·legiats/des de tots els àmbits professionals, va néixer amb la voluntat de reforçar la projecció social dels col·legis professionals, impulsar iniciatives d’interès comú, actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu, independentment del sector al qual pertanyin.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web