ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

UN MAR D'HISTÒRIES: MIGRACIÓ, DONA, CANVI POLÍTIC, IDENTITATS

Dimecres 9, 4a sessió del cicle 'Docudebats' En aquesta nova edició del DOCUDebats, i amb motiu del 25è aniversari de l’Institut Europeu de la Mediterrània, es presenta un nou cicle de quatre documentals per tornar a debatre i reflexionar sobre qüestions que des de sempre han estat el centre d’interès de les activitats, estudis, anàlisis i publicacions de l’IEMed: els canvis polítics, el paper de la dona, les migracions i, per últim, els conflictes identitaris.
UN MAR D'HISTÒRIES: MIGRACIÓ, DONA, CANVI POLÍTIC, IDENTITATS

'Life Sentences' | Nurit Kedar i Yaron Shani | Israel, 2013, 94 min.
Un home àrab es casa amb una dona jueva i tenen dos fills, un nen i una nena. Tota la família viu en harmonia enmig la comunitat àrab-jueva. Ningú no s’adona que darrera desenes de misteriosos atacs terroristes que sacsegen l’Israel dels anys 60 s’hi troba el pare de la família. Quan el capturen, la mare decideix fugir del país amb els seus fills per establir-se en el cor de la comunitat ultraortodoxa jueva a Montreal, Canadà. Ningú no sospita la veritable identitat dels fills. Però quan creixen els germans emprenen camins oposats.

S’organitzarà un debat posterior al passi (amb traducció simultània) on prendran part Nurin Kedar, productora i directora de documentals israeliana, i Sergi Doladé, director del mercat del documental euromediterrani MEDIMED i delegat general de l’APIMED.

L’acte tindrà lloc el proper dimecres 9 de juliol a les 19h a la Sala d’actes de l’IEMED (c/ Girona, 20 – 08010 Barcelona). Entrada lliure.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web