ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

VOLS PUBLICAR UN ARTICLE AL BLOC 'ÀMBITS'?

Envia'ns el teu article! En poc més d'un any d'existència, el bloc Àmbits ja compta amb 23.000 visites. A més de publicar monogràfics dedicats a temes com l'estat de la joventut o el dret a decidir, també es tracta d'un excel·lent aparador per a aquells col·legiats i col·legiades que desitgeu escriure un article i donar-vos a conèixer entre els professionals del vostre sector.
VOLS PUBLICAR UN ARTICLE AL BLOC 'ÀMBITS'?

És per a això que disposem de la secció "Pàgina d'Actualitat", un espai des del qual els sociòlegs i politòlegs podeu escriure sobre aquells temes que coneixeu bé, sigui perquè us hi dediqueu professionalme nt, perquè és la vostra especialitat, perquè esteu realitzant una tesi sobre el tema,... La vostra participació també és clau per a donar a conèixer la sociologia i la ciència política a tots els nsotres lectors, ja que es tracta d'un canal més des d'on podeu fer valdre tot el què ambdues disciplines poden aportar al conjunt de la societat.

A més, la versió digital us ofereix noves possibilitats que no dóna el paper: els articles podran ser difosos a través de les xarxes socials, compartits, comentats i presents al llarg de molt de temps. Es tracta, doncs, d'una molt bona oportunitat i d'un bon aparador per donar-vos a conèixer com a professionals.

Si voleu escriure per l'Àmbits tan sols ens heu d'enviar un correu electrònic explicant-nos la temàtica que voleu tractar i començarem a treballar. Esperem les vostres propostes a ambits@colpis.cat.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web