ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CURS DE LECTURES DE TEORIA POLÍTICA FEMINISTA

Edició especial: pensament contemporani El Curs de Lectures de Teoria Política feminista és una activitat del Grup de Recerca Ciutats i Persones de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS). Aquest Grup de Recerca centra una de les seves línies d'actuació en el coneixement i el debat sobre el gènere i el feminisme.
CURS DE LECTURES DE TEORIA POLÍTICA FEMINISTA

A través de la lectura i l'anàlisi de les obres d'una selecció d'autores es realitzarà una aproximació a les idees i els debats més importants que conformen el pensament polític feminista contemporani. Coneixerem les autores que es troben al bell mig del debat sobre les idees feministes del present. El curs s'adreça a totes les persones que volen aprofundir en el coneixement de la teoria política feminista, especialment aquelles queque estiguin realitzant la seva especialització acadèmica o professional en aquest àmbit.

El curs constisteix en deu sessions que es portaran a terme una tarda de divendres al mes, del 10 d'octubre d'enguany fins al 3 de juliol de 2015. Les sessions es realitzaran a la sala La Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison (Carrer Sant Pere més Baix 7, 08003 Barcelona). Inscripcions obertes fins l'1 d'octubre de 2014.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web