ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

GESTIÓ DE PARCS D'HABITATGE DE LLOGUER SOCIAL

7, 8 d'octubre 2014 El CUIMPB-Centre Ernest Lluch i la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya Taula organitzen el curs "Gestió de parcs d’habitatge de lloguer social" els dies 7 i 8 d'octubre a la Sala Mirador Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
GESTIÓ DE PARCS D'HABITATGE DE LLOGUER SOCIAL

Tot i que encara roman en l'imaginari col·lectiu el desig de disposar d'un habitatge en propietat, amb la crisi econòmica el lloguer ha esdevingut l'única opció viable per a les famílies més modestes del nostre país. I si parlem de famílies pobres, sense ingressos o amb algun tipus de vulnerabilitat, només si tenen accés a un 'lloguer social' poden resoldre avui aquesta necessitat bàsica.

Tanmateix la disponibilitat de parcs d'habitatges de lloguer social és avui ínfima al nostre país en comparació amb les enormes necessitats existents i els drames humans que hi ha al darrera. I aquesta greu mancança conviu amb uns estocs ingents de pisos buits en mans de les entitats financeres i de particulars, malgrat els esforços fets fins ara des dels poders públics per resoldre aquesta contradicció. Altres països del nostre entorn han desenvolupat models públics i público-privats exitosos de parcs d'habitatges de lloguer social, que ens haurien d'orientar en la solució d'aquesta necessitat a casa nostra. A Catalunya ja hi ha iniciatives incipients en aquesta direcció, que en el curs també es presentaran.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web