ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

INSCRIU-TE ALS MÀSTERS DE L'UPF-IDEC

Tindràs un 10% de descompte sobre el preu de la matrícula El passat mes de juliol l’UPF-IDEC i el Col·legi de Politòlegs de Catalunya van formalitzar un conveni de col·laboració que permet, entre d’altres acords, que els col·legiats del COLPIS puguin gaudir d’una bonificació del 10% sobre el preu de la matrícula d’alguns programes de l’UPF-IDEC. En concret l’acord s’ha signat per al Màster Universitari en Polítiques Públiques i Socials i el Màster en Comunicació Política i Institucional. S’oferiran, en total, fins a tres descomptes per cada programa.
INSCRIU-TE ALS MÀSTERS DE L'UPF-IDEC

El Màster Universitari en Polítiques Públiques i Socials ofereix la formació i les eines necessàries per a donar resposta a les principals necessitats socials actuals, mitjançant una formació professional en les diferents dimensions de l'estat del benestar que inclouen les intervencions públiques i privades més importants per configurar el benestar i la qualitat de vida de la ciutadania. S’imparteix en col·laboració amb la Johns Hopkins University.

El Màster en Comunicació Política i Institucional suposa la preparació ideal per gestionar eficaçment la comunicació política i la comunicació corporativa. Té per objectiu generar experts en relacions públiques i opinió pública, capaços de debatre qualsevol tema en públic o a través de la xarxa.

Més informació a www.idec.upf.edu, a info@idec.upf.edu i al 93 547 81 80.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web