ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS TAMBÉ PODRAN EXERCIR COM A MEDIADORS

Signatura del conveni de col·laboració entre el Col·legi i el Departament de Justícia El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, representat per la seva degana, Sra. Anna Parés i Rifà, i el Departament de Justícia de Catalunya, representat per l’Hble. Sr. Germà Gordó i Aubarell, conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, signen un conveni de col·laboració per tal de potenciar el paper de la mediació a Catalunya.
POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS TAMBÉ PODRAN EXERCIR COM A MEDIADORS

A través d'aquest acord, el Col·legi es compromet a col·laborar amb el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, adscrit al Departament de Justícia, en el foment i difusió de la mediació, exercir les funcions que li corresponen d'acord amb la llei com a col·legi professional en l'àmbit de la mediació per consolidar-la a Catalunya com a mètode de resolució de conflictes.

Això es materialitzarà, per exemple, en la capacitat de declarar la capacitació de les persones mediadores, formació específica i la introducció de l'estudi de les tècniques de mediació, negociació i resolució alternativa de conflictes, entre d'altres.

La signatura del conveni ha comptat també amb la presència de María José Calvo, vicedegana del Col·legi; Santiago Ballester, director general de Dret i d'Entitats Jurídiques i Rosa Torre, directora del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

En el proper butlletí us informarem més concretament sobre la implementació d'aquest conveni.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web