ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTACIÓ DEL MONOGRÀFIC "LA CIUTADANIA COMPROMESA SOCIALMENT AMB BARCELONA"

Dijous 18 de setembre, 18h Després de la bona valoració que va tenir la I Àgora Ciutadana de la Barcelona Social impulsada per l’Acord Ciutadà el 24 de maig de 2012 en suport de la Marató per la Pobresa de TV3, l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva va decidir elaborar un monogràfic que recollís les emotives reflexions que es van compartir.
PRESENTACIÓ DEL MONOGRÀFIC

El Monogràfic titulat “La ciutadania compromesa socialment amb Barcelona” pretén il·lustrar l’impacte social de la tasca que molts ciutadans i ciutadanes realitzeu a la ciutat amb persones en situació de pobresa i el valor personal que els aporta la tasca solidària, recollint les aportacions de diferents persones responsables de voluntariat d’entitats socials de la ciutat i persones voluntàries o que formen part d’iniciatives o projectes de caire comunitari.

L’acte de presentació del Monogràfic que tindrà lloc el dijous 18 de setembre a les 18 hores a la seu de Sant Joan de Déu Serveis Socials (C/ Creu dels Molers 21).

Durant l’acte, a més de presentar aquest primer monogràfic elaborat per l’Acord ciutadà per una Barcelona Inclusiva, compartirem recomanacions en primera persona per ajudar a construir una Barcelona cada vegada més social i prepararem conjuntament la organització de la II Àgora Ciutadana de la Barcelona Social.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web