ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

OPEN GOVERNMENT TERRASSA

II Jornada sobre Govern Obert Les Jornades de Govern Obert de Terrassa es van crear l’any 2013 per fomentar d’intercanvi d’experiències i casos d’èxit entorn al govern obert dirigit a representats de les administracions públiques i el sector privat.
OPEN GOVERNMENT TERRASSA

En la jornada de l'any passat es va parlar de transparència, de dades obertes (com posar a disposició de tothom informació i dades en formats estàndards i reutilitzables), d’algunes experiències existents, de com s'ha fet i com es podria fer millor.

En l'edició d'enguany es vol parlar de participació, un dels grans reptes als quals dirigir esforços per permetre i incentivar la col·laboració de la ciutadania en l’elaboració de polítiques i en la presa de decisions públiques, propiciant una major corresponsabilitat per part de la societat civil en la construcció de les ciutats, avançant cap a nous models de coproducció. La Jornada ens permetrà també conèixer l’impacte que suposa per a les administracions públiques la nova Llei de la Transparència.

De la mà d’algunes de les empreses líders en el mercat, parlarem de Big Data, un instrument de millora pública en la presa de decisions i una oportunitat per a les empreses. Un terme molt vinculat a les ciutats intel·ligents. Valorarem què fa el mercat, quin present tenim i cap a on anem. Veurem diferents visions i solucions tecnològiques a disposició de les institucions per transformar i aprofitar aquesta informació, així com també les necessitats d’aquest sector.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web