ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

LA SETMANA DELS HORARIS

Del 15 al 21 de setembre La Setmana dels Horaris constitueix una oportunitat excepcional per presentar els reptes del país quant a la transformació de l’organització del temps de vida quotidiana. Neix com un espai per plantejar alternatives a la ciutadania, el teixit productiu i les institucions públiques amb l’objectiu d’induir un canvi d’estructures i cultural.
LA SETMANA DELS HORARIS

La Setmana dels Horaris vol incidir en una reforma que assoleixi l'adaptació a uns temps més humans i cívics en el marc de l'impuls de la Catalunya que ve. Amb aquesta convocatòria es vol consolidar el factor temps com a variable rellevant en la recerca de creixement i benestar. Vol garantir la implicació dels diferents actors claus en l’acceleració del canvi i de territoris ja compromesos. Està dirigida a donar a conèixer avantatges econòmics, ambientals i socials, així com idees per transitar cap a un moment zero de reforma horària. Es proposa fomentar el diàleg, la conversa i la reflexió amb l’objectiu de generar un consens ampli social i polític que permeti presentar estratègies concretes de transformació reals al Parlament, al Govern de la Generalitat, així com a les ciutats i pobles de Catalunya.

Comença aquest 2014 i se celebra entre el 15 i el 21 de setembre. Té una vocació de duració de 3 anys, fins el 2016, moment en què es preveu l'assoliment de la reforma.

La Setmana dels Horaris és un esdeveniment que s’emmarca en les accions que impulsa la Iniciativa per a la Reforma Horària – Ara és l’Hora i que compta amb el suport institucional de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Acord de Govern del 18 de març de 2014.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web