ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

EL VOLUNTARIAT EN LA CONSTRUCCIÓ DE LA TRAJECTÒRIA VITAL DELS JOVES

32 Jornada de polítiques locals de joventut La Jornada s'adreça a electes i tècnics municipals amb responsabilitats en la planificació, gestió i execució de les polítiques locals de joventut. També poden assistir joves, professionals que treballen amb joves, membres d'entitats juvenils i estudiosos de la realitat juvenil.
EL VOLUNTARIAT EN LA CONSTRUCCIÓ DE LA TRAJECTÒRIA VITAL DELS JOVES

L'Oficina del Pla Jove convoca un any més la Jornada de Polítiques Locals de Joventut amb la voluntat de ser un espai de trobada, de reflexió i de proposta entorn les polítiques de joventut.

Enguany la jornada s'afegeix als actes de celebració de Barcelona Capital Europea del Voluntariat. La jornada es centrarà en la relació entre els joves i el treball voluntari com a oportunitat singular en la construcció de la seva trajectòria vital: una ocasió per al contacte amb diferents realitats dins d'un espai d'educació no formal i una excel·lent oportunitat d'entrenament i capacitació de l'emprenedoria i creativitat per als joves. En definitiva, una font d'experiència i empoderament per als que hi participen, especialment en el cas dels joves.

La ponència marc de la jornada, Joves VIP: Voluntaris, Intel·ligents i Proactius, anirà a càrrec de Sor Lucía Caram, tot seguit hi haurà una taula rodona amb la participació de joves i representants d'entitats i ens locals sobre experiències de voluntariat.

La jornada tindrà lloc el proper divendres 24 d'octubre, de 9:30h a 14:30h a l'Espai Francesca Bonnemaison (Carrer Sant Pere Més Baix, 7. Barcelona).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web