ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ANÀLISI DELS RESULTATS DEL REFERÈNDUM PER LA INDEPENDÈNCIA D’ESCÒCIA

Dilluns 29 de setembre, 18:30h El proper dilluns, dia 29 de setembre, el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i l'Institut de Ciències Polítiques i Socials celebrarem un debat conjunt per a analitzar els resultats electorals del referèndum per la independència d'Escòcia celebrat el passat dia 18 de setembre.
ANÀLISI DELS RESULTATS DEL REFERÈNDUM PER LA INDEPENDÈNCIA D’ESCÒCIA

El debat comptarà amb les intervencions de John Etherington, professor de Ciències Polítiques de la UAB, i Marc Vidal, periodista i cap de la secció d’Internacional del Diari Ara, moderats pel director de l'ICPS i professor de Dret Constitucional de la UAB Joan Marcet.

Tindrà lloc proper dilluns dia 29 de setembre a les 18.30hores, a l'edifici Can Serra de la Diputació de Barcelona, a la sala annexa a Plens. El debat es podrà seguir a través de Twitter als comptes @InstitutICPS i @ColpisCat amb l’etiqueta #postescocia.

L'assistència és lliure i gratuïta, però per raons d'aforament és imprescindible que us inscriviu enviant un correu electrònic a activitats@colpis.cat (indicant el vostre nom, cognom i àmbit professional), o bé trucant al 93 241 41 22.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web