ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CURS 'L'ARQUITECTURA DEL CONFLICTE I EL GAUDIR'

Inscripcions obertes Aquest curs pretén explorar la relació entre el poder i l’arquitectura. El dirigeix el professor Joan Sureda, i compta també amb la participació de Manuel Delgado, Gerard Vilar, Hannah Collins, Rosa Navarro, Carme Narváez, Isabel Valverde i Eva March.
CURS 'L'ARQUITECTURA DEL CONFLICTE I EL GAUDIR'

Com condiciona el poder la forma de les ciutats? Què simbolitzen les seves arquitectures, els seus palaus, gratacels, estadis, museus i catedrals, però també els seus ravals i els seus suburbis? Com concep el poder el paisatge i delimita, obre o tanca els territoris? 

Dirigit pel catedràtic d’Història de l’art de la Universitat de Barcelona, Joan Sureda, aquest curs parteix de l’asseveració de Georges Bataille que l’arquitectura és l’expressió de la veritable naturalesa de les societats per explorar a un temps les seves vessants estètica, històrica, antropològica, simbòlica i social.

El curs consta de 10 sessions que tindran lloc els dilluns entre el 6 d'octubre i el 15 de desembre. Pots consultar aquí el programa sencer i les condicions de matriculació

 
ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web