ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

IX CURS DE DRETS SOCIALS. GOVERNS LOCALS, DRETS SOCIALS I APROFUNDIMENT DEMOCRÀTIC

Inscripcions fins el 6 de novembre L'àmbit local constitueix un espai fonamental per a la defensa de drets socials com el dret a la sanitat, a l'educació o a l'habitatge. Les últimes reformes impulsades des del govern central, no obstant això, suposen una reculada considerable en l'autonomia dels governs locals.
IX CURS DE DRETS SOCIALS. GOVERNS LOCALS, DRETS SOCIALS I APROFUNDIMENT DEMOCRÀTIC

L'àmbit local constitueix un espai fonamental per a la defensa de drets socials com el dret a la sanitat, a l'educació o a l'habitatge. Les últimes reformes impulsades des del govern central, no obstant això, suposen una reculada considerable en l'autonomia dels governs locals.

L'objectiu del curs és precisament destacar la importància dels governs locals en la defensa i promoció dels drets socials. Així, a través de plantejaments teòrics i experiències concretes de Catalunya i Amèrica Llatina s'abordaran les possibilitats que disposen els governs locals per aprofundir la democràcia.

El curs tindrà lloc del 14 d’octubre al 20 de novembre, els dimarts i els dijous de 18:30 a 20:30. El preu és de 80€ (40€ per a estudiants i persones en situació d'atur)

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web