ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI, CENTRE AUTORITZAT PER DECLARAR LA CAPACITACIÓ DE LES PERSONES MEDIADORES

Gràcies a l'acord signat el passat 1 de setembre amb el Departament de Justícia, el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs ha estat capacitat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya per tal de declarar la capacitació de les persones mediadores.

Així doncs, si sou col·legiat o col·legiada caldrà que, a més de disposar de la titulació universitària oficial, acrediteu una formació i capacitació específiques en mediació i l'especialització corresponent, a més de no trobar-vos sancionat ni inhabilitat, i disposar d'experiència professional. En aquest enllaç podeu accedir a la llista de cursos homologats d'acord amb la Llei 15/2009, de mediació en l'àmbit del dret privat, i l'Ordre JUS/428/2012.

Per afegir-vos al registre, sempre i quan compliu els requisits, cal que ompliu el document de petició d’habilitació en dret familiar o dret privat i aportar el diploma o certificat del curs homologat realitzat. Us farem arribar la documentació prèvia sol·licitud al nostre correu electrònic colpis@colpis.cat.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web