ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ACTE "BARCELONA IMPULSA LA INNOVACIÓ SOCIAL"

Dimecres 15 al CaixaForum, de 18:30 a 19:30h El proper dimecres 15 d’octubre, l’Ajuntament de Barcelona organitza l’acte “Barcelona impulsa la innovació social” a través del qual vol presentar i reconèixer el treball d’organitzacions que fan realitat l’impuls a la innovació social.
ACTE

L’acte, que tindrà lloc al CaixaForum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8) de 18:30 a 19:30 hores, comptarà amb la participació de l’alcalde de Barcelona, Excm. Sr. Xavier Trias, i serà una ocasió per compartir el procés dut a terme des de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports per identificar les millors innovacions i seleccionar les que millor s’adapten a la ciutat per tal de facilitar-ne la implantació local.

Tanmateix, vol esdevenir una oportunitat perquè la ciutat reconegui el treball de les entitats, les institucions i les empreses que han decidit adoptar i adaptar al context local models innovadors que estan funcionant amb èxit en altres llocs.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web