ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CRÉIXER A ESPANYA. LA INTEGRACIÓ DELS FILLS IMMIGRANTS

Dijous 23 d'octubre, 10:30h El proper 23 d'octubre es presentaran al CIDOB els resultats de l'estudi d'investigació: “Crecer en España. La integración de los hijos inmigrantes”. L'estudi parteix de la investigació longitudinal de la segona generació (ILSEG) i analitza la integració dels adolescents immigrants que han nascut a Espanya o han passat allà la majoria de les seves vides, examinant la seva percepció d’autoidentitat, discriminació i autoestima, els seus èxits educatius i les seves trajectòries laborals.
CRÉIXER A ESPANYA. LA INTEGRACIÓ DELS FILLS IMMIGRANTS

Els autors de l'estudi, Rosa Aparicio, investigadora a l'Institut Universitari José Ortega i Gasset i presidenta del Fòrum d'Integració dels Immigrants, i Alejandro Portes, catedràtic Howard Harrison i Gabrielle S. Beck de Sociologia a la Universitat de Princeton i professor-investigador a la Universitat de Miami, presentaran les conclusions d'aquest projecte.

A ells els acompanyarà Andreu Domingo, sots-director del Centre d'Estudis Demogràfics i professor associat al Departament de Geografia de la UAB, que revisarà els resultats sota la perspectiva contextual de Catalunya. L’acte també comptarà amb la participació de la Generalitat de Catalunya, representada per la directora general d’Atenció a la Família i la Comunitat Educativa, Meritxell Ruiz, i el director general de la Direcció General per a la Immigració, Xavier Bosch.


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web