ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

XI FESTIVAL DE CINEMA I DRETS HUMANS DE BARCELONA

Del 22 d’Octubre al 7 de Novembre 2014 Difondre un cinema que ens faci reflexionar, desperti consciències, denunciï injustícies i reflecteixi la diversitat social i cultural de la humanitat. Aquest és l’objectiu del Festival de Cinema i Drets Humans, que enguany celebra la seva onzena edició. El certamen, dirigit per Toni Navarro i organitzat per l’entitat La Mirada Descoberta ha estat reconegut dos anys consecutius per l’ICCAR de l’ UNESCO com a referent de bones pràctiques en Drets Humans en la lluita contra les diverses formes de discriminació i racisme.
XI FESTIVAL DE CINEMA I DRETS HUMANS DE BARCELONA

Del 22 d’Octubre fins al 7 de Novembre de nou més de 120 pel·lícules de gèneres ficció, animació i documental, tant nacionals com internacionals, seran projectades als Cinemes Girona i Maldà i l’espai Rai-Art. El programa es completa amb activitats paral·leles com exposicions, taules rodones, mostres itinerants i tallers formatius, cicles infantils, cicles a les presons Quatre camins i Brians 1, i Brians2 cicles al centre de atenció a les drogodependències, entre d’altres. Enguany el Festival no ha rebut cap subvenció pública o privada.

El Festival de Cinema i Drets Humans amb seu central a Barcelona i seus a París i Nova York, es el Festival mes important en Drets Humans de Catalunya, un del mès importants a Espanya i un Festival àmpliament consolidat a nivell internacional. Entre els dies del Festival a Barcelona, les seus simultànies a Paris i Novayork i sobretot les mes de 20 mostres a diferents països del món majoritàriament en països del sud global, estem accedint a més de 60.000 persones en total.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web