ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SEMINARI INTERNACIONAL SOBRE ANTISEMITISME

Dies 5 i 6 de novembre a la Biblioteca Jaume Fuster El Seminari Internacional sobre Antisemitisme és una iniciativa de la Fundació Baruch Spinoza amb la col·laboració de la Regidoria de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona.
SEMINARI INTERNACIONAL SOBRE ANTISEMITISME

La seva celebració, durant el mes de novembre, es deu a la voluntat de fer concórrer el seminari amb la commemoració del Dia Internacional contra l’Antisemitisme, el 9 de novembre. Aquesta data de commemoració mundial coincideix amb la Nit dels Vidres Trencats, el pogrom nazi contra els jueus d’Alemanya i Àustria que va succeir el 9 de novembre de 1938.

El seminari compta amb la direcció científica de Xavier Torrens, professor de Ciència Política a la Universitat de Barcelona. Durant el Seminari podrà visitar-se l’exposició “Jueus. Just Like You”. El seminari tindrà lloc els dies 5 i 6 de novembre a la Biblioteca Jaume Fuster (Plaça de Lesseps, 20).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web