ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SOL·LICITA UNA ORIENTACIÓ LABORAL PERSONALITZADA

Amb el suport de l'Obra Social "la Caixa" Les orientacions laborals van a càrrec d'altres col·legiats i col·legiades amb àmplia trajectòria professional i coneixedors de les tendències en els diversos sectors d'activitat en els quals treballen politòlegs i sociòlegs, la qual cosa facilita no només la millora de l'ocupabilitat sinó l'intercanvi d'experiències i l'enfortiment de la xarxa.
SOL·LICITA UNA ORIENTACIÓ LABORAL PERSONALITZADA

Així, les sessions individuals giren a l'entorn de les següents qüestions:
- Situació general de l’àmbit d’activitat: tipus d’organitzacions que hi treballen (públiques, privades, tercer sector), tendències, grau de demanda d’ocupació, perfils més sol·licitats, oportunitats a mig i llarg termini, etc.
- Competències professionals requerides segons perfil: generals, específiques, transversals, habilitats, actituds, etc.
- Recursos i instruments per estar en contacte amb organitzacions i persones expertes en la matèria: seguiment d’ofertes laborals, xarxes socials, punts de trobada professional, altres fons d’informació per estar al dia de les novetats del sector.

Les persones interessades en tenir una sessió d’orientació individual podeu fer arribar la fitxa/sol·licitud (adjunta a aquesta notícia) i el vostre currículum a formacio@colpis.cat. Una vegada analitzada la informació, us indicarem el dia, hora i persona assignada per a l’orientació.

A la finalització del trimestre en curs, es realitzarà una segona trobada entre les persones assessorades de la mateixa àrea d’especialització per fer una valoració conjunta del servei rebut, i compartir la seva experiència en el procés de recerca o millora de feina.

Aquest servei és exclusiu per a col·legiats i col·legiades, i compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa".

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web