ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TÈCNIQUES PER A L'ANÀLISI DE TENDÈNCIES I DISSENY DE PROJECTES PER AL CANVI SOCIAL

Ampliació del termini d'inscripcions fins dilluns 1 El curs introdueix les millors eines per incloure als diferents actors en el disseny de polítiques i accions socials, i facilitar així la recerca de solucions innovadores. S'estudiaran pràctiques relacionades amb el design thinking, processos de Co-Creació, o els living labs entre d'altres.
 TÈCNIQUES PER A L'ANÀLISI DE TENDÈNCIES I DISSENY DE PROJECTES PER AL CANVI SOCIAL

Els problemes generats per l'actual context socieconòmic requereixen de solucions i respostes que sovint tenen a veure amb noves formes de comunicació i cooperació entre els actors implicats. Diferents tipus de tècniques permeten investigar sobre noves tendències socials i formular projectes que contribueixin a nous sistemes d'innovació en els que els usuaris/ciutadans es converteixin en actors actius i no només en receptors.

El curs va destinat a personal directiu i tècnic que participi en la formulació i disseny de projectes d'acció social, personal investigador de centres de recerca i/o relacionats amb l'acció social que hagin d'analitzar noves necessitats i tendències socials i, en general, a qualsevol persona interessada en conèixer tècniques per al disseny de processos d'innovació social.

El curs tindrà lloc del 4 de desembre al 18 de desembre de 2014, els dijous de 17 a 20h,  a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (carrer Roger de Llúria 155, entresòl 1a). La data límit d'inscripció és el 27 de novembre de 2014.


BONIFICA'T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, fes clic aquí.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web