ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI VISITARÀ BRUSSEL·LES EL PROPER MES DE GENER

Places complertes Els dies 21, 22 i 23 del proper mes de gener el Col·legi visitarà per quarta vegada la capital d'Europa. La visita inclourà l'assistència al Parlament Europeu, amb la possibilitat de presenciar una sessió parlamentària, així com la visita a diverses institucions europees. També aprofitarem aquesta ocasió per reunir-nos amb un grup de politòlegs i sociòlegs catalans residents a la ciutat belga.
EL COL·LEGI VISITARÀ BRUSSEL·LES EL PROPER MES DE GENER

Com en les ocasions anteriors, comptem amb la possibilitat de rebre una subvenció per cobrir algunes despeses corresponents al viatge (una aportació màxima de 340 euros per col·legiat/da), que s'abonarà un cop s'hagi realitzat l'estada, tot acreditant els tiquets dels desplaçaments i  l'allotjament que, com els àpats, correran a lliure elecció dels visitants. El Col·legi es farà responsable únicament de l'organització dels actes de l'agenda.

El termini per a inscripcions finalitza el proper dijous 20 de novembre, moment a partir del qual es tancarà la llista d'assistents.Totes les persones interessades en realitzar la visita s'hauran de posar en contacte amb el Col·legi escrivint un correu electrònic a comunicacio@colpis.cat, proporcionant-nos el seu NOM I COGNOMS, DNI, DATA DE NAIXEMENT, ADREÇA, NACIONALITAT I E-MAIL, així com el número de col·legiat/da. Per a més informació també podeu trucar-nos al 932 414 122.

El nombre de places és limitat, i la visita és limitada als col·legiats i al seu entorn.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web