ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

XIV JORNADES FOCIR: QUIN MODEL DE DIPLOMÀCIA PER CATALUNYA ESTAT?

Dissabte 15/11, a les 9h Aquest proper dissabte 15 de novembre, la FOCIR celebrarà les seves XIV Jornades en col•laboració amb el Departament d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya, l’Oficina del Quebec a Barcelona, l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. Una setmana després del 9N, i tenint per endavant mesos de treball intens per la configuració d’una nova realitat catalana, des de la FOCIR volem obrir el debat sobre quin serà el futur model de diplomàcia que haurà de liderar un nou Estat català.
XIV JORNADES FOCIR: QUIN MODEL DE DIPLOMÀCIA PER CATALUNYA ESTAT?

Per aquest motiu, les XIV jornades de la FOCIR “Quin model de diplomàcia per Catalunya Estat?”, busquen generar un debat públic per discernir sobre quin és el model de diplomàcia que volem per a una futura Catalunya independent. Així, comptarem amb la presència d’experts del món acadèmic, polític i social, que analitzaran l’experiència de la diplomàcia quebequesa i flamenca, casos consolidats de nacions sense estat que han aconseguit estructurar la seva acció exterior entorn a estratègies reeixides de diplomàcia pública, en comparació amb la diplomàcia pública de Catalunya.

Durant la jornada es reflexionarà sobre quin haurà de ser el model diplomàtic que escollirà Catalunya, i quines sinèrgies es podrien formar entre la diplomàcia convencional i els nous mètodes de diplomàcia pública. Les conclusions que se n’extreguin es plasmaran en un document que el Govern i la societat civil catalana podran utilitzar com a full de ruta a l’hora de configurar el futur cos diplomàtic català i com a marc de referència per la construcció d’una estratègia conjunta de diplomàcia catalana.

L'acte tindrà lloc el dissabte 15 de novembre de 9 a 15h a la seu de l'Institut d’Estudis Catalans (c/ Carme 47, Barcelona). Inscripcions gratuïtes. Per reservar plaça truqueu al 932690540 o envieu un correu a secretaria@focir.cat.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web