ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

XIX EDICIÓ DEL CONCURS DE JOVES SOCIÒLEGS

Termini obert fins al 2 de desembre de 2014 El premi és per a un treball d’investigació sociològica, teòric o empíric i inèdit, del qual es valorarà l'enfocament innovador, el rigor metodològic i la solidesa argumental.
XIX EDICIÓ DEL CONCURS DE JOVES SOCIÒLEGS

Els objectius del premi són promoure la investigació sociològica entre els joves investigadors i contribuir a l’estímul i el desenvolupament del treball de recerca en Ciències Socials a Catalunya. Poden prendre part en aquesta convocatòria els graus en sociologia en els darrers tres anys, els estudiants de doctorat, els doctorats en sociologia en els darrers tres anys i equips de treball novells (els membres del quals han de complir els requisits anteriors).

La dotació del premi és de dos mil euros (2.000 €). Es pot concedir un accèssit. L’Associació Catalana de Sociologia promourà la publicació del treball o dels treballs premiats a la Revista de l’Associació Catalana de Sociologia.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web