ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JÜRGEN HABERMAS REP EL PREMI INTERNACIONAL BRUNET 2008 A LA UNIVERSITAT PÚBLICA DE NAVARRA

Pel seu compromís amb els Drets Humans El pensador, sociòleg i filòsof alemany Jürgen Habermas va rebre el 8 de maig, a la Universitat Pública de Navarra, el Premi Internacional Brunet 2008 pro Drets Humans, pel seu compromís moral en la defensa de la justícia i els drets humans.
JÜRGEN HABERMAS REP EL PREMI INTERNACIONAL BRUNET 2008 A LA UNIVERSITAT PÚBLICA DE NAVARRA

El professor Habermas compta amb altres prestigiosos premis, entre ells el Príncep d'Astúries de les Ciències Socials (2003), els premis Hegel (1974), Sigmund Freud (1976), Adorno (1980).

 

La candidatura del professor Habermas a aquest premi va ser presentada per la doctora Marta Rodríguez Fouz, del Departament de Sociologia de la Universitat Pública de Navarra. El jurat del premi va resaltar la figura d'un pensador i professor universitari "que ha propugnat, a l llarg de la seva trajectòria científica, una racionalitat comunicativa orientada cap a l'enteniment mutu i la recerca del millor argument, com a base legítima de la voluntat dels subjectes".

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web