ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ENTREGA DE LA SEGONA MENCIÓ ENRIC RENAU I PERMANYER

Dijous 27 de novembre DEP Institut, el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i Educaweb impulsen la 2a Menció Enric Renau i Permanyer amb la voluntat de posar en valor iniciatives de recerca social que afavoreixin la transformació de l'àmbit de l'educació, la formació i el treball.
ENTREGA DE LA SEGONA MENCIÓ ENRIC RENAU I PERMANYER

El proper dijous 27 de novembre al Petit Palau de la Música Catalana tindrà lloc l'entrega de la segona Menció Enric Renau i Permanyer a la recerca social aplicada en educació, formació i treball en el marc de l'entrega dels premis Educaweb.

Enric Renau, col·legiat i antic membre de la junta del Col·legi, es va llicenciar en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ampliar els seus estudis a la Università degli Studi, a l’institut Universitari Europeu de Florència i a la Walter A. Haas School of Business de la Universidad de California, a Berkeley (EUA). Va ser cofundador i soci de DEP Institut, conseller delegat d’Educaweb.com, professor associat a la UPF, membre de la junta directiva de CTecno i de l’Associació Catalana de Sociologia.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web