ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ETS ATURAT? COL·LEGIA'T AMB NOSALTRES!

Tindràs la matrícula gratuïta i un 20% de descompte sobre la quota Si actualment et trobes en situació d'atur i et col·legies, tindràs la matrícula gratuïta a més de disposar d'un 20% de descompte sobre la quota trimestral del col·legi. Des d'enguany, a més, és possible tramitar el procés de col·legiació online.
ETS ATURAT? COL·LEGIA'T AMB  NOSALTRES!

Des del Col·legi disposem d'una eficaç servei de borsa de treball on cada any sumem en ofertes laborals gestionades i adreçades únicament als nostres col·legiats i col·legiades. També oferim representació professional, vetllem pels interessos dels nostres col·legiats alhora que garantim també una correcta pràctica professional per part d'aquests i impartim formació continuada, subvencionada, de tercer cicle i a mida perquè entenem que els estudis no conclouen a la universitat.

A més, cada any organitzem tot un seguit d'activitats relacionades amb el món de la Ciència Política i la Sociologia i us mantenim puntualment informats de l'actualitat del nostre sector. A més de tot això oferim altres serveis financers, de mutualitat col·legial, descomptes en botigues, assessorament fiscal, jurídic i laboral, etc.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web