ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

EUROMEDITERRANEAN YOUTH MEETING 2015

Barcelona, 13-17 d'abril. Sol·licituds fins al 30/10 La Trobada Euromediterrània 2015 pretén ser un espai d’encontre entre joves de diferents procedències amb un interès comú: conèixer les problemàtiques i les necessitats dels i les joves a la regió Euromediterrània.
EUROMEDITERRANEAN YOUTH MEETING 2015

La Direcció General de Joventut convida els joves procedents de tota la regió Euromediterrània a la Trobada de Joventut que se celebrarà del 13 al 17 d’abril de 2015 a la ciutat de Barcelona.

Aquesta actuació té com a objectius promoure l’actitud emprenedora en els joves com a eina de transformació social; facilitar el treball en xarxa entre els països euromediterranis; fomentar la creativitat, la innovació, l’esperit crític i la participació a la regió Euro-mediterrània i potenciar el debat juvenil i l’acció conjunta per millorar les condicions de vida dels joves a l’espai euromediterrani.

Enguany, el tema d’interès és l’economia col·laborativa com a eina d’enfortiment de l’emprenedoria social. S'oferirà una formació innovadora conduïda per experts en els quatre sectors principals per entendre i posar en pràctica l’economia col·laborativa: consum col·laboratiu, coneixement obert (accés lliure a la informació), producció i finançament entre iguals i micromecenatge. La formació se centrarà en els aspectes legals, el finançament i l’emprenedoria com a eines que es poden utilitzar de forma molt eficaç per millorar els projectes d’emprenedoria social.

Els participants tindran a l’abast tallers i debats i visitaran els punts de referència sobre l’economia col·laborativa que hi ha a Barcelona. Es preveu la participació de joves procedents de tots els països euromediterranis, líders de projectes, actuacions o iniciatives d’emprenedoria social transformadores als seus països.

Requisits:
tenir entre 20 i 35 anys, tenir coneixements de nivell alt d’anglès i ser la persona fundadora o qui lidera o participa activament en l’empresa, cooperativa o empresa emergent (start-up) presentada. Només s’accepten els projectes d’emprenedoria social i es valoren les iniciatives més innovadores i creatives que hagin generat algun tipus d’impacte de transformació social.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 30 de novembre de 2014. Es confirmarà l’acceptació de la candidatura i, per tant, de la participació a la Trobada per correu electrònic durant el mes de desembre de 2014.

Les persones seleccionades es comprometen a participar activament en totes les activitats durant tota la Trobada i allotjar-se a l’alberg o hotel on es farà. Qualsevol absència s’ha de justificar degudament. Es cobriran totes les despeses de viatge o transport, allotjament i manutenció. Les persones interessades han d’emplenar el formulari electrònic; també es pot adjuntar la informació necessària i documentar gràficament el projecte presentat.

Les persones seleccionades han de pagar les quotes d’inscripció següents:
- 100 €, els ciutadans de la UE i del sud de la Mediterrània que tinguin visat o bé que no el necessitin per viatjar a Barcelona.
- 50 €, els ciutadans del sud de la Mediterrània que hagin de tramitar un visat.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web