ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "ADMINISTRACIÓ PUBLICA I VALORS"

11 de desembre, 19 h L'entrada a l'acte és lliure, prèvia confirmació a info@fundaciocarulla.cat. Tindrà lloc a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (Carrer de Girona, 20; Barcelona).
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

'Administració púbica i valors: Eines i mecanismes per a una governança ètica' (Francisco Longo i Adrià Albareda, Col·lecció Observatori dels Valors) repassa l’evolució i la transformació dels valors públics per poder presentar en detall com a Catalunya i Espanya, comparativament amb d’altres països del món, s’han afrontat nous escenaris dins l’Administració pública.

Sota el concepte d’infraestructura ètica, el llibre presenta un conjunt d’eines, mecanismes i processos, tant formals com informals, que els governs han utilitzat per respondre als reptes d’enfortiment ètic de les administracions i dels seus agents.

L'acte comptarà amb la participació d'Àngel Castiñeira, director de l’Observatori dels Valors, Carles Duarte, director de la Fundació Carulla, Francisco Longo i Adrià Albareda, autors del llibre.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web